התקרחות בעקבות קורונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/08/2022 | 13:51 | מאת: אילאי

חליתו בקורונה לפני כמה חודשים ומאז מרגיש נשירה מאסיבית של השיער יותר ממה שהיה והשיטר עדיין לא חזר לקדמותו האם השיער אמור לחזור למה שהיה לפני או שמא זה נזק בלתי הפיך בנוסף מה דעתך ד"ר לגבי טיפולי prp? האם מניסיונך יצא לך לפגוש גברים שעשו זאת ושזה הועיל להם?

היי נשירת שיער אחרי זיהום משמעותי אכן מופיעה מספר חודשים לאחריו, הינה לרוב הפיכה וחולפת כעבור מספר חודשים. לגבי prp- הדעות חלוקות, קיימות מספר טכנולוגיות עם שיעורי הצלחה משתנים, מציע לך להגיע לאבחון במרפאת השיער שלנו לפני שתתחיל טיפול כואב ויקר

28/08/2022 | 22:08 | מאת: אילאי

היכן נמצאת מרפאתך ד"ר ?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה