פטרת בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/08/2022 | 01:59 | מאת: יעל

שלום, יש לי פטרת ברוב הציפורניים ברגליים. לאחר בדיקה מיקולוגית הותאם לי כדור שלקחתי כמה חודשים וניסיתי כל משחה שקיימת. גם שנה וחצי אחרי המצב זהה וציפורניים שגדלו מחדש גדלו עם פטריה וחלקן התנתקו מהבסיס שלהן. יש פודיאטורית ופדיקוריסטית רפואית שיכולות כל פעם שהציפורן יצאה מהבסיס שלה אך מחוברת בצדדים להסיר לי את הציפורן. האם כדאי להסיר תמיד את הציפורן כשרואים שהיא התנתקה מהבסיס אך לא מפריעה ומחוברת בצדדים? מבחינת חשיפה לזיהומים ברווח.. ומבחינה בריאותית אני שואלת. תודה רבה

היי מציע לך להגיע לבדיקה במסגרת מרפאת ציפורניים אצלנו בבית החולים איכילוב בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה