טיפולים עם ויטיליגו בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/08/2022 | 18:39 | מאת: sheico

שלום אני כבר בגיל +60. יש לי כתמי ויטיליגו בפנים, סנטר, כפות ידיים ועוד נקודות. שאלתי: באחרונה שמעתי על טיפולי פלזמה לפנים {מיני ליפט במקום ניתוח. התמונות משכנעות). מכיוון שיש לי נפילה בעפעפיים וסנט כפול , התעניינתי לעשות. בקשו ממני שאקבל אישור מרופא שאם מותר ולא מזיק. אודה על התשובה המהירה

היי טראומה לעור בכלל ופרוצדורות רפואיות בפרט עלולות להשרות הופעת ויטיליגו באזורים נוספים, זה סיכון שתצטרכי לקחת בחשבון. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה