צלקות כתוצא מטיפול קוסמטי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/07/2022 | 21:51 | מאת: gaya

שלום רב, לפני כחודש עברתי טיפול קוסמטי על ידי קוסמטיקאית, בעזרת מחט חשמלית, על מנת להסיר סרחי עור וכדומה. מספר שבועות לאחר הטיפול, כאשר הפנים החלימו, הבנתי שבמצח נשארו לי 2 צלקות שנראות כנקבים על המצח, הלכתי לרופאת עור שאישרה שמדובר בצלקות שהצטלקו כחורים והמליצה לי למרוח קלו-קוט. השאלה שלי, האם ידוע לך האם מותר לקוסמטיקאיות לעבוד עם מחט חשמלית? אני חושדת ברשלנות והייתי שמחה להבין יותר לעומק.. דבר נוסף, כפי שאמרתי הרופאה המליצה על קלוקולט למשך חצי שנה.. ממה שאני מרגישה יש מעין "קראסט" על החור של הצלקת.. האם לדעתך החומר יעבוד גם כך, או שצריך לפתוח את הצלקת כדי שהחומר יעבוד? האם יש הליך קוסמטי שיוכל לעזור לי לקבל עור חלק מצלקות, אני ממש מדוכדכת ממה שקרה לי

היי אני מבין את התסכול לצערי התחום פרוץ ויש קוסמטיקאיות שמשתמשות במחט חשמלי ואפילו בלייזר ללא היתר. לגבי הטיפול בצלקת, מציע לך לפנות למרפאה דרמטואסטטית שעוסקת בתחום לקבל יעוץ מיטבי לכך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה