שלבקת חוגרת כולל פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/07/2022 | 22:08 | מאת: דנה

בת 51 חליתי בשלבקת חוגרת ב31 למאי סיימתי את הטיפול התרופתי שכלל כדורי Zovirax למשך 7 ימים 3 פעמים ומשחה היקומיצין מריחה פעמיים ביום למשך 7 ימים הפריחה נעלמה האם באמת אין מה לעשות עם הכאבים הבלתי נסבלים בשרירים ועוד תופעות שהיו בעבר כמו מיגרנה לא כל יום עכשיו תופעות המיגרנה מציקים יותר לפחות לכאבי השרירים אולי פיזיטורפיה תעזור כי למיגרנה יש לי כדורים וכמה זמן ימשכו התופעות הללו

11/07/2022 | 22:30 | מאת: דנה

האם חיסון יעזור לי להקל את הכאבים קראתי מידע על זה מכללית?

היי יש לפנות למרפאת כאב לרוב שלבקת חוגרת תשאיר כאב שממוקם לאזור הפריחה ולא משהו מפושט יותר

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה