פצעונים קטנים על כל הראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/06/2022 | 17:59 | מאת: Omri

היי שלום, אשמח לדעת מה יש לי על הראש. לפני כמה חודשים הייתה לי פטריה על הראש, הלכתי אל הרופא עור והוא אמר לי שאין יותר פטריה(לקחתי 28 כדורים של טרבינאפין). היום אחרי כל תספורת יש לי מן פצעונים קטנים כאלו מפוזרים על כל הראש. אשמח שתעזרו לי לדעת מה זה(אני לא יכול לצרף פה תמונה אז תיצרו איתי קשר בבקשה בשביל קבלת התמונה). תודה על העזרה

היי מציע לך להבדק על ידי רופא עור שמתמחה במחלות שיער, לפעמים יש צורך לקחת ביופסיה בכדי להתקדם באבחנה, בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה