נקודות פורדיס בשפתיים ובאיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/06/2022 | 19:45 | מאת: רונן אייל

שלום, אני רונן נער בן 15 מפתח תקווה. מעולם לא שכבתי עם מישהי אבל כבר מלפני 2-3 שנים התחלתי לשים לב שיש לי נקודות לבנות על כל הפין. וקצת בשפתיים. הבנתי שנקודות אלו לא מסכנות חיים אך זה נראה רע מאוד ופוגע לי קשות בבטחון העצמי. אני מפחד שאמא שלי תגלה ובגלל זה לא קבעתי תור לרופא עור. אני לא יודע איזה טיפולים יש לזה ומי מטפל בזה בכלל. בבקשה תעזרו לי

היי אין לך מה להיות כל כך מוטרד, במידה וזוהי אכן האבחנה מדובר בנגע שפיר לחלוטין שמופיע עם גיל ההתבגרות. מציע לפנות לבדיקה להסרת החשש. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה