תינוקת קטנה ואח עם הרפס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/06/2022 | 11:46 | מאת: אמא מודאגת

שלום, יש לי תינוקת בת שבועיים וחצי בבית שגם נולדה בשבוע 34+5. לצערי לבני בן השלוש בשלישי שעבר יצא הרפס. בודדתי את התינוקת מבני הבית אבל היה אירוע שבו בני התכופף לעברה לא ברור אם נשק לה/ נגע בה עם פניו בפניה כי זה היה מאוד מהיר. מאז אני בהיסטריה כי הבנתי שהמחלה מסוכנת מאוד ביילודים.האם זה באמת כך? כמה זמן בדרכ לוקח לפתח תסמינים? על מה צריך לעקוב? תודה

היי הסיכוי להדבקה נמוך, מה גם שבגיל זה עדיין יש לילוד את הנוגדנים שעברו מהאם

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה