הידרוקינון והסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/06/2022 | 03:25 | מאת: גל

שלום בחודשים האחרונים התחילה לי היפר פיגמנטציה בבתי השחי (אני בעלת עור שחום-שזוף) , קיבלתי מהרופא מרשם להידרוקינון, האם אני יכולה להמשיך להסיר שיער בשעווה תוך כדי השימוש בקרם? ואם אני משתמשת בו בלילה לפני השינה, אפשרי לצאת בבוקר בשמש בגופיה? או שאסור שמש בכלל? תודה רבה :)

היי תלוי מהי האבחנה לפיגמנטציה בבתי השחי. ברמת העיקרון אין מניעה לחשיפה מינימאלית לשמש לאחר מריחה בלילה, ובמידה והפיגמנטציה הינה לאחר דלקת עורית כדאי לשקול להפסיק שעווה ולעבור לגילוח כדי למנוע טראומה חוזרת. בברכה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה