טיפול קרינת אור בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/06/2022 | 00:28 | מאת: אמא

ד"ר שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. - מבקשת לשאול. הבן שלי בן 2 וחצי התחיל טיפול הקרנת פוטותרפיה בשל אטופיק וגרד במצב קשה. הטיפול היה מהיר ללא הקדמות מיוחדות והמנה הראשונה נמשכה 9שניות ד"ר.* איך נקבע משך זמן הטיפול ? *האם יש צדק ללחץ שלי 9 שניות נראה הרבה לבן הקטנטן במנה ראשונה ? *מי הסמכות לקבוע את מספר הטיפולים המצטבר לילד הקטן שלי ? - ד"ר תודה רבה בכבוד רב

היי בכל מכון פוטותרפיה יש רופא עור אחראי, ולרוב הטיפול נעשה לפי פרוטוקול. קשה לי לענות מאחר ואני לא מכיר את המכשור הספציפי במכון בו מתבצע הטיפול. בברכה,

13/06/2022 | 14:50 | מאת: אמא

בברכה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה