פוצצתי חג׳קון ועכשיו נשארה צלקת…

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/06/2022 | 02:02 | מאת: יהלי

לפני חודש יצא לי חגקון בולט בצד של האף, אחרי שבועיים כבר היה לי נמאס ממנו ופוצצתי אותו ויצא המון מוגלה, עכשיו הוא פחות בולט אבל עדיין רואים אותו ונשאר רק אדום בלי מוגלה ודיי שטוח רק שעדיין רואים אותו ואם אני מעבירה שם יד יש גיבעה, וזה פשוט לא עובר ניסיתי להשתמש במשחה וזה לא עובר, מה לעשות כדי שזה יעבור? השארתי צלקת?

02/06/2022 | 02:04 | מאת: יהלי

תיקון: אני פוצצתי אחרי שבועיים ומאז עבר שבועיים בערך גם

היי אם הצלקת רק אדומה ולא שקועה או מורמת היא צפויה להשתפר עם הזמן, אחרת לרוב יש צורך בטיפול במסגרת מרפאה דרמטואסטטית. בהצלחה

14/06/2022 | 01:52 | מאת: יהלי

מה זאת אומרת לא שקועה או מורמת? והיא כבר מ ה 19.5 יש עדיין סיכוי שהיא תעלם עם הזמן בלי שאלך לטיפול?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה