אורטיקריה כרונית כ4 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/05/2022 | 12:11 | מאת: אמא

ביתי (14)סובלת מאורטיקריה כרונית (אובחנה במרפאת אלרגיה)מטופלת בטלפסט 4 ליום (ניסתה הרבה כדורים) טופלה בסינגולייר, בזולייר ובהתקפות קשות בפרידנזון ביומיום כרגע רגוע אך מדי פעם יש התקפות חזקות מלוות באנגיואדמה. פנינו לרפואה לא קונבציונלית והומלץ על שינוי תזונה שעזר, במשך כ10 חודשים לא היו התקפות אך היה קשה מאד לשמור כי מדובר בשינוי גדול. אחר החזרה לתזונה הרגילה חזרו ההתקפות(עשינו טסט לאלרגיה למזון) האם יש טיפול נוסף לבעיה?

היי נשמע שעברתם קווי טיפול רבים. ניתן לתת קסולייר במינון מוגבר או בתדירות מוגברת. בעתיד הקרוב צפויים להכנס תכשירים נוספים. על כל פנים מציע לפנות למרפאת עור יעודית. בהצלחה

24/05/2022 | 12:31 | מאת: אמא

עד היום טופלנו במרפאת אלרגיה, מומלץ לעבור למרפאת עור?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה