מבחני מטלית לבירור אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/05/2022 | 12:21 | מאת: טום

שלום הופניתי ע"י רופא עור למרפאת אלרגיה לצורך מבחני מטלית לעור, בעקבות מה שנראה כמו אטופיק דרמטיטיס בעפעפיים ובאצבע אחת. אני יודע שמבחני מטלית מצריכים הדבקת מדבקות למשך יומיים, בלי להתרחץ וכדו'. אני טיפוס שמזיע הרבה (גם אם לא אעשה פעילות גופנית באותם יומיים). מעבר לעניין האי נוחות שיכול להיות לי מכך שאי אפשר להתקלח ומשילוב עם המדבקות, אני תוהה האם הבדיקה תהיה אפקטיבית אם אזיע? מה עושים במקרים כאלה? יש טעם בכלל לבדיקה?

היי צריך להמנע כמה שאפשר מהזעה באזור הגב (שהות מתמדת במזגן/ ביצוע התבחין בחודשי החורף) בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה