תחושת בעירה בשימוש במשחה פרוטופיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/05/2022 | 02:04 | מאת: נתי

שלום קיבלתי מרופא עור מרשם למשחה פרוטופיק 0.1 % לשימוש בעפעפיים עליונות (סובל מקילופי עור, סדקים בחלק החיצוני בעור באזור) פעמיים ביום למשך שבועיים. התחלתי להשתמש בזה אתמול בלילה, איך שאני שם את המשחה אני חש תחושת בעירה באזור, וזה ממשיך כך במשך שעות. וכך זה גם בשימושים שלאחר מכן. מדוע זה קורה? והאם זה תקין? להמשיך בשימוש או להפסיק? ושאלה צדדית, זו לא משחה שמוגדרת משחה לעיניים, האם המשחה הזו עלולה לגרום נזק לעיניים? תודה

היי מדובר בתופעה מוכרת בשימוש בפרוטופיק שלרוב חולפת עם הזמן. ניתן לעשות שימוש במשחה סביב העיניים. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה