משחות שלוקחת כבר שנים ולא עוזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/05/2022 | 16:43 | מאת: ד

שלום יש לי סבוריאה ורוזציאה , קיבלתי מהרופא הידרואגיסטן לשבוע משום שיש לי קילופים וגירודים ואחכ ניזורל לשבועיים.סיימתי את הטיפול עם שתי המשחות. העניין הוא שזה עובר ואחרי מספר ימים זה שוב מגרד ויש קילופים, ועכשיו שסיימתי עם המשחות קיבלתי רואקוטן שאני אמורה להתחיל היום האם זה אמור לעזור לגירודים ולקילופים אפילו אם אין פצעים ? יוצא לי פצע או שניים לעיתים רחוקות

היי רואקוטן הוא טיפול יעיל יחסית לרוזציאה, אם זו אכן האבחנה הטיפול אמור לסייע בהצלחה

09/05/2022 | 12:15 | מאת: ד

גם אם זה רק קילופים, אדמומיות וגירודים?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה