בדיקת נוגדנים לדרמטומיוזיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/04/2022 | 01:38 | מאת: מנחם

שלום הייתי אצל רופא עור בעקבות מה שנראה כמו אקזמה עם גבול לא חד. הרופא נתן הפניה לרופא אלרגיה לראות אם יש רקע אלרגי. כ"כ רצה לשלול אפשרות (רחוקה) לדרמטומיוזיטיס, ורצה לתת הפניה לפאנל בדיקות נוגדנים לדרמטומיוזיטיס אך לא הצליח להוציא, ולכן נתן הפניה לראומטולוג. מה זה פאנל בדיקות נוגדנים לדרמטומיוזיטיס? איזה נוגדנים בודקים? תודה

היי מדובר בבדיקת דם הבודקת שלל נוגדנים רלוונטים למחלה. ניתן לבצע את הבדיקה אצלנו באיכילוב. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה