ליכן פלנוס ךלללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/04/2022 | 18:51 | מאת: יעל

שלום לדר יש לי מעין ליכן פלנוס באבריי המין הסבל נוראי צריבה קשה דרמובט צורב אלידר גם לא עוזר בגלל שיש לי בעיות עיכול עם הרבה גזים אין פתרון לזה והגזים צורבים את העור מה ניתן לעשות על מנת להגן על העור מהגזים אחרי הגזים צריכה לשטוף ואז המשחה יורדת וגם ככה היא לא מגנה מהגזים מה לעשות? הסבל על אנושי ביופסיה הראתה את המחלה ליכן פלאנוס

היי ליכן פלאנוס בגניטליה היא תופעה בעייתית, מציע לך להגיע לבדיקה במרפאה שלנו- מרפאת עור-נשים (בהנהלת דר נועה ריץ) להתאמת טיפול. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה