ריאקציה אלרגית על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/04/2022 | 19:56 | מאת: יעל

היי ד"ר, לפני מספר ימים התחלתי לחוש בגרד וצריבה באזורים שונים בגוף וראיתי שכל הגוף שלי מנוקד בנקודות אדומות קטנות מאוד ללא מוגלה או קילוף (ידיים, רגליים, גב, ישבן) האם זה יכול להיות שריאקציה אלרגית תמשיך להיות על העור גם שבוע לאחר החשיפה לטריגר האלרגיה? ביום שזה התחיל אכלתי פרי אקזוטי בפעם הראשונה, וגם לקחתי תרופת למוסין. מאז אין הטבה במצב הפריחה ועברו 5 ימים. תודה

היי תגובות אלרגיות נוטות להיות מאוחרות, אם הפריחה לא חולפת או מתפשטת יש צורך בבדיקת רופא עור, בהצלחה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה