Lichen sclerosus מפושט מאוד בפין ובשק האשכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/03/2022 | 21:32 | מאת: עידו

שלום דוקטור, עברה עליי שנה מאוד קשה שנרגעה רק לאחרונה, ואיפושהו בתחילתה התחילו לי גירודים באיזור הפין( תחילת הshaft) ובשק האשכים. הגירודים הלכו והחמירו, עד כדי פציעות, ולצערי לא טיפלתי בזה כי הייתי טרוד במליון דברים אחרים. האזורים התחילו להפוך מאוד דקים, לבנים כמו שיש. כמעט כל הצד העליון של הshaft וכל שק האשכים הפכו כאלו. הלכתי לרופא, שאמר שבחיים לא ראה תופעה כזאת נרחבת, וכל מה שיש לו לעשות זה טיפול סטרואידי להקלה והגדלת המרווח בין התקפי גירודים. הוא גם אמר שלצערו העור יישאר כזה לתמיד- דק לבן ונוטה לפציעות. כי את השינוי שעבר העור לא ניתן להחזיר. זה הורס אותי, כי זה יפגע מאוד לצערי בחיי המין שלי, ובהרבה מאוד אספקטים אחרים( פציעות בכל תזוזה קלה...) רציתי לשאול האם אתה מכיר מחקר/ טיפול שנמצא יעיל בתחום? לצערי לא טיפלתי בזה בהתחלה, והגעתי למצב נוראי, ואני כל כך רוצה אור בקצה המנהרה הזאת של נזק בלתי הפיך.

היי אתה צריך לקבל טיפול מאחר ןבאחוזים לא מבוטלים עלולים להתפתח גידולים עוריים באותם אזורים. באיכילוב יש לנו מרפאה יעודית לכך, דר נועה ריץ מתמחה בטיפול במצבים אלו. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה