כפות ידיים ואבק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/02/2022 | 10:54 | מאת: איתי

שלום רב. התחלתי עבודה חדשה . במסגרת התפקיד אני מרכיב ומפרק מחשבים מעמדות של עובדים. שמתי לב שכפות הידיים שלי נהיות שחורות מאבק לאחר פרוק והרכבה של המחשבים . ניסתי לעבוד אם כפפות אך זה מסורבל. אני משתדל לא לגעת בפנים . אבל אני נאלץ לגעת בטלפון הנייד מפעם לפעם. אני משתדל לדבר בספיקר כי אני לא רוצה שהטלפון יגע בפנים. מה אתה ממליץ לעשות ?

היי לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון, מציע להיבדק על ידי רופא עור, אולי יש לך רגישות למתכות (הנמצאות גם במכשיר הסלולרי)

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה