פצע מוזר באזור הפין.......

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/01/2022 | 17:10 | מאת: גבי

שלום, הייתי בטיול באקראינה לפני 3 חודשים בערך וקיימתי שם יחסי מין עם נשים שונות, לפעמים מוגנים ולפעמים לא. ביצעתי פעמיים פעם אחרי חודש ופעם לפני שבועיים בדיקות לגילוי מחלות מין וקיבלתי תשובות שליליות ונאמר לי שהכל תקין. אבל עדיין אני מופתע לראות שלפני כמה ימים הופע לי מין של כיב פצע באזור הפין יחיד ובודד אין במקום אחר. זה הדאיג אותי ופחדתי שזה משהו סימן למחלה מינית למרות שעשיתי בדיקות מין במשרד הבריאות. התקשרתי למקום שעשיתי אצלו את הבדיקות והנציגה אמרה שאין צורך לדאוג ושהכל בסדר ושלא צריך לדאוג מכל דבר אבל היא אמרה שלדעתה אולי זה עגבת או הרפס אבל היא לא חושבת כך כאילו סיכוי נמוך שזה ככה זה מה שאמרה. האם אפילו שעשיתי בדיקות והכל יצא תקין יש מצב שבאמת אני עם מחלת מין עגבת ? או משהו אחר? חשוב לי לדעת מכיוון שאני במערכת יחסים ולא רוצה לפגוע בפרטנרית שלי, לא קיימנו עד עכשיו יחסי מין מאז שחזרתי מהטיול. אין לי דרך כאן לצרף תמונה אבל אשמח אם אפשר לדעת מה כדאי לעשות כדי להיות בטוח ולא לסכן אותי ואת הבת זוג שלי

18/01/2022 | 17:11 | מאת: גבי

הצלחתי לצרף תמונה אשמח לקבל את חוות הדעת שלך דר אני מאוד מודאג ומוטרד מכל הנושא הזה.

היי אני לא רואה את התמונה המצורפת, בכל מקרה יש צורך בבדיקת רופא עור בהקדם

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה