האם אפשר להמשיך טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/01/2022 | 18:55 | מאת: מאור

שלום דוקטור אני חולה בפסוריאזיס ורופא עור הפנה אותי לקבלת פוטותרפיה . אחרי 20 טיפולים היתי אמור לראות רופא במכון אבל הוא נסע במפתיע לחול ואין רופא שיכול לראות אותי במכון ,והתורים לרופא שהפנה אותי ארוכים מאוד .האם אני יכול להמשיך לקבל את הטיפולים בלי לראות רופא? מה בעצם הסיבה לכך שצריך לראות רופא אחרי 20 טיפולים,האם זה כדי לבדוק שלא התפתח סרטן עור או כדי לבדוק יעילות.והאם במידה ואני אפסיק את הטיפול עד להשגת רופא בעוד חודשיים זה יפגום ביעילות תודה רבה

היי יש צורך בהערכת רופא עור כדי להחליט האם יש צורך לשנות את תוכנית הטיפול, לרוב כל חודש וחצי

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה