אגיספור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/01/2022 | 00:12 | מאת: .....

היי, התחלתי לשים טיפות אגיספור על הציפורניים שלי מתאריך 25.10 בגלל פטריה בציפורניים של הידיים, רופא העור אמר לי שאני צריכה לשים למשך 3 חודשים היום נגמרה לי התרופה (צריכה להשלים עוד 10 ימים) השאלה אם אפשר להפסיק עכשיו או שאני צריכה לקנות ולהשלים את הימים האלה.. הבעיה שאני לא יודעת אם המרשם עדיין תקף כי כבר קניתי לפני חודשיים+ תודה

היי במידה ויש שיפור קליני שמספק אותך ניתן להפסיק, אין חובה בהשלמת טיפול לשלושה חודשים בדיוק

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה