folliculitis בגב תחתון וישבן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2021 | 23:57 | מאת: יותם

שלום ד"ר, אני בן 37, בריא. יש לנו במשפחה תופעה של folliculitis , אצלי זה מתבטא מילדות בחלק האחורי של הזרוע (שריר יד אחורית). בחודשים האחרונים התחיל להופיע גם בגב התחתון ועל לחיי הישבן. הם גם גדולים יותר ובעיקר מפריעים אסתטית. מהן ההמלצות מבחינת רחצה / פילינג/קרם לחות, משחות וכו'? יש המלצה למקרה ואני מגלח שם? אקנמיצין? רטינול? חשיפה לUV? משהו אחר?

היי יש לשלוח נוזל מוגלה לתרבית חיידקית ולטפל בהתאם לצמיחה. בינתיים ממליץ להשתמש בסבון רחצה דרמקס.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה