פס דלקתי בתחתית איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/12/2021 | 12:54 | מאת: טל

שלום. יום לאחר קיום יחסי מין מוגנים, הופיע פס דלקתי דק מאוד באורך של כחצי סנטימטר בתחתית איבר המין על גבי העור הבולט שלפני הכובע ותחושת עקצוץ, טיפה צורב. הלכתי מייד לרופא עור שהרגיע אותי שאם השתמשתי בקונדום הכל בסדר, ושזאת לא מחלת מין, ונתן לי נרידרם קרם. לאחר 3 ימים המצב השתפר, אבל תוך כמה זמן זה עובר? ותוך כמה זמן אפשר לחזור לקיים יחסי מין עם אשתי?

היי כנראה שמדובר באיריטציה משנית לחיכוך. לאחר שהפצע יחלים מציע להשתמש בחומר סיכה בעת קיום יחסים. בהצלחה

26/12/2021 | 09:38 | מאת: טל

תודה רבה דוקטור

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה