טיפול בפצע שושנה בחבישות ומשחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/12/2021 | 14:36 | מאת: ברוך

לאבא שלי (83) יש פצע שושנה בשוק של רגל וחשש לקריש דם. פצע כואב. רופאה נתנה משחה אפלומיצין ופדים- Polimem וGrassolind. אבא שלי כאשר חזר הביתה מביקור אצל רופאה שכח מה שרופאה הסבירה איך לשלב את כל התרופות? האם צריך לשים על פצע Polimem ועליו Grassolind או אחד מהם בלבד? ואם מורחים משחה אפלומיצין אז לא צריך לשים את החבישות?

היי קשה חי לאמר בגדול פולימם זו חבישה סופחת לכן להניח אותה על אזור מפריש. אפלומיצין הוא קרם עם אנטיביוטיקה וסטרואידים לכן להשתמש בו לאזורים דלקתיים ומזוהמים. על כל פנים מציע להתקשר ולברר. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה