יש מצב שלא מומלץ לעשות כל יום מקלחת?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/12/2021 | 00:55 | מאת: דואג

שלום רב, אנא בבקשה דעתך דר.דניאל: שמענו משהו בטלויזיה לגבי מקלחת כל יום. לדעתי בגיל מבוגר, במיוחד, חובה להתקלח כל יום. אין לעשות מקלחות חמות מידי ואין להשתמש בהרבה סבון אבל להקלח כן. יש מצב שזה לא נכון? תודה רבה מראש.

היי מאחר והעור מתייבש עם הגיל עדיף להשתמש בסבון תינוקות, ולשטוף מידי יום אזורים אינטימיים בלבד. לגבי מקלחות עדיף שיעשו במים פושרים. בהצלחה

14/12/2021 | 12:44 | מאת: דואג

תודה רבה. הבנתי נכון:? להשתמש הסבון תינוקות. מקלחת עם מים פושרים כל יום. סבון תינוקות כול יום רק לאיזורים אינטמים. יתר הגוף לא צריך לשתוף עם סבון רק מים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה