סקביאס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/12/2021 | 23:59 | מאת: א

רופא העור איבחן אצלי סקביאס. רשם עבורי תחליב רחצה סקביצין ומשחה ליקלייר. האם שניהם יעילים באותה המידה? האם ניתן להשתמש רק בתחליב? או שהשימוש בשניהם נחוץ? במידה וכל העור שלי פצוע ודלוק מהגירוד, האם עדיין אין מניעה להשתמש בתכשירים הנ"ל? תודה מראש🙏🏼

היי חשוב מאוד להשתמש בלייקליר, רק התכשיר הזה בעל רכיבים שמחסלים את הטפיל, התחליב מסייע בעיקר לתחושת הגרד. חשוב להקפיד גם על טיפול סביבתי במגעים, ולהרתיח בגדים, מצעים ומגבות כדי להמנע מהדבקה חוזרת. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה