אלידל וסרטן.אדיאל לטיפול לליכן פלבוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/10/2021 | 07:25 | מאת: דינה

שלום רב!יש לי ליכן פלבוס על עור הקרקפת.הומלץ לי טיפול על אלידל. אשמח לדעת: 1. אם המחלה פוגעת בשיער,אך היא בדרך כלל עוברת תוך מספר חודשים או מקסימום תוך מספר שנים,האם במקומות בהם נשרו שיערות,כבר לא יצמח שיער חדש? 2. עד כמה שיצושית משחת אדיאל?הרי לפי המחקרים ניא מגבירה את הסיכון לחלות בסרטן. תודה דינה

היי האם קיימת נשירת שיער משנית לליכן פלנוס ( lichen plano pilaris) ? במידה וכן יש לפנות לרופא עור המתמחה במילות שיער, יש צורך בטיפול בזריקות וכדורים במרבית המקרים

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה