פילינג בלייזר לצלקות אקנה- סיכונים ותועלת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/08/2021 | 20:29 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אשמח לדעת האם פילינג בלייזר למטרת העלמת צלקות אקנה שנעשה בבקרה של בית חולים- יכול להפחית את רמת יצור הקולגן של העור כתוצאה מפגיעת הלייזר, ולהוביל בגיל יותר מאוחר למראה נפול ומבוגר בעקבות ביצוע הטיפול. האם זה מיתוס או שאכן יש פגיעה בקולגן שאי אפשר לשקם אותה? תודה רבה

17/08/2021 | 18:51 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, הטיפולים בלייזר שמיועדים לצלקות אקנה בדכ מעודדים יצור קולגן למטרת העלמת הצלקות האטרופיות שנוצרות מאקנה ולא הפוך. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה