אורטיקטריה וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/08/2021 | 17:45 | מאת: אורלי

שלום, לאמי יש פריחת אורטיקטריה בחודשיים האחרונים , מקבלת טיפול לכך בתקווה שיעזור (בינתיים ללא הועיל -אחרת תקבל זריקות).האם היא תוכל לקבל את החיסון השלישי לקורונה במצבה זה? אנו חוששים. אשמח לתגובה בהקדם האפשרי...תודה רבה.

10/08/2021 | 19:31 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, כל זמן שעדיין סובלת מאורטיקריה מומלץ להימנע מהחיסון. ברגע שהתפרחת תדעך ותחלוף, כפי שבד״כ קורה, ניתן יהיה להשלים את החיסון. רפואה שלמה,

10/08/2021 | 23:14 | מאת: אורלי

תודה רבה דר' על המענה המהיר. תוך כמה זמן בערך האורטיקריה חולפת? תודה רבה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה