כתמים לבנים על הציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/07/2021 | 12:50 | מאת: דוד

בס״ד למומחה שלום. יש לי בסביבות החצי שנה כתם לבן (לא גדול מאוד…) על אחת הציפורניים. לפני כחודש בערך הציפורן התארכה מספיק וניתן היה לגזור את המקטע עם הכתם… שמתי לב היום שחזר לי בערך באותו המיקום, אך משמעותית יותר קטן. בנוסף ישנו כתם קטן נוסף באצבע אחרת. מעבר לאסתטיקה - יש חלילה סיבה לדאגה? או שאין לדבר משמעות?

18/07/2021 | 23:24 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, לרוב מדובר בממצא שפיר ללא חשיבות רפואית. אך בכל מקרה מומלץ להיבדק עי רופא עור במרפאה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה