אלופציה אראטה מאובחנת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/07/2021 | 10:00 | מאת: רותם

דר אייל שלום אני בת 25 לפני כחודש וחצי אובחנתי באלופציה יש לי שלוש קרחות עגולות בעורף נפרדות בגודל מטבע רופא עור נתן לי בטאקרטן וטופיק 0.03 לא צלח. האם הגיוני שעכשיו אשתמש בכל עיגול למשך חודש עיגול אחד בטיפות דרמובט עיגול שני במשחת דרמובט ועיגול שלישי במשחת דיפרוסליק( ששמעתי שעזרה להרבה( הרעיון הוא דוקטור לראות מה עוזר ואז להמשיך עם השני החורים האחרים מה דעתך? אני לא רוצה לאבד עוד זמן ואנרגיות

11/07/2021 | 16:39 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, במצב של כשלון טיפול מקומי, עדיף לעבור להזרקה מקומית של סטרואידים. אין זה כואב או מסובך ותופעות הלוואי מינוריות. מומלץ לפנות לרופא עור מטפל לקבלת הטיפול במרפאה. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה