שינויים בציפורניים של הרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/07/2021 | 13:56 | מאת: עופר

שלום רב, יש לי קווים אופקיים בחלק מהציפוניים של הרגליים ורופא עור אבחן Onychoschizia שם- אשמח לדעת מה זה? האם זה נובע מפגיעה של הציפורניים בנעלי הספורט מעלה בהליכות/רציות או כתוצאה מהתייבשות? תודה.

11/07/2021 | 16:37 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, אוניכוסכיזיה מתארת התייבשות הציפורן ושבירות של הקצה החופשי. התאור שלך יותר מתאים לbeau lines ויכול להעיד על טראומה חוזרת מריצות, בד״״כ יופיע בציפורן בבוהן השניה והראשונה. הטיפול הוא התאמת נעליים נוחות יותר לריצה. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה