מספר תרופות לחולה סיעודי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/06/2021 | 16:12 | מאת: אייל

שלום דוקטור, אבא שלי חולה סיעודי הסובל מבעיות עקב השימוש בחיתולים. הלכנו לרופא עור בכיר שהמליץ לנו לערבב ביחד בקופסא אחת מספר רב של משחות שונות. האם זה נשמע לך טיפול הגיוני? תודה מראש

01/07/2021 | 12:33 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, תפרחת חיתולים היא בעיה שכיחה. ניתן לשלב מספר קרמים טיפוליים. השאלה מהם הקרמים שנרשמו. יש להקפיד על החלפה תדירה של החיתולים, שמירת הגיינה של האזור, ייבוש האזור היטב לאחר מקלחת. לאחר סיום הטיפול שניתן, מומלץ להשתמש בBABY AGISTEN Paste באופן קבוע. רפואה שלמה ,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה