Frontal fibrosing alopecia

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/06/2021 | 10:26 | מאת: א.ל

שלום ד"ר טאלב, רציתי לשאול אותך האם אתה חושב שזה בסדר להתחיל לקחת פינסטרייד במינון של 2.5-5 מ"ג ליום (על בסיס מחקרים שנעשו) כי ראו שזה אפקטיבי בעצירת המחלה(משום שחושבים שלמחלה הזו יש מרכיב הורמונלי. רוב החולים הן נשים אחרי גיל הפוריות). או רצוי להתייעץ קודם בביקורת הקרובה? יש אפילו דיווחי מקרה שזה הצמיח לחלק את השיער מחדש והעור שעבר אטרופיה עקב המחלה השתקם לגמרי. תודה, א.ל.

02/07/2021 | 06:55 | מאת: א.ל

שלום ד"ר טלב, אני מקווה שתראה את זה. השאלה הזו צריכה להיות מופנית לצוות המטפל במסגרת המרפאה ובאופן כללי זה לא מתאים לפורום כפי שאמרת לי מספר פעמים ואתה צודק. אני מתנצל. תודה על הכל-ההתייחסות, המענה והזמן. א.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה