אלופציה אראטה עיגול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/06/2021 | 06:35 | מאת: תמיר

שלום לפני שלושה חודשים נשר לי שיער בצורת עיגול ⭕ באזור הקרקרפת מצד ימין. היה קצת שיער באמצע העיגול שעכשיו נשר לגמריי ונשאר עיגול חלק לא שמתי שום משחה( פוחד מסטראידים)וזה נראה כאילו עיצוב האם העיגול יכול להתרחב ללא טיפול הוא כרגע בגודל של מטבע של חצי שקל בערך תודה

01/07/2021 | 12:30 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, התאור יכול להתאים למספר מחלות שיער אך לרוב מדובר באלופציה אראטה. אם אכן מדובר במחלת שיער זו הנגע יכול להשאר ללא שינוי, להתרחב או להעלם בעצמו. מומלצת בדיקת רופא עור במרפאה. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה