קרחת עגולה בקרקפת פוחדתתתתתת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/06/2021 | 08:53 | מאת: עדי

שלום יצאה לי קרחת עגולה והבנתי מהרופא שזה סוג של מחלה אוטייאמונית ונתן לי דרמובט הבנתי שיש בקרם ויש בטיפות שמטפטפים לפני השינה מה עדיף לדעתך ? וכמה זמן למרוח לטפטף ? תודה

27/06/2021 | 11:26 | מאת: עדי

דוקטור לקחתי טיפות דרמובט בסוף עדיין לא משתמשת נה המינון שצריך לשים וכמה פעמים ולכמה זמן בבקשה? עדי

29/06/2021 | 20:51 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום עדי, את מתארת אלופציה אראטה שהינה מחלת עור שכיחה. העדיפות לטיפול באלופציה אראטה הוא במשחת דרמובט. אפשר גם בטיפות. כמות הטיפות תלויה בגודל. יש להניח על האזור בקרקפת פעם ביום למשך חודש, לעסות מעט את האזור ולאחר מכן לשטוף ידיים. אם לאחר חודש אין הטבה יש לחזור לרופא המטפל.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה