ליכן פלאנוסללללללללללללללחלחחחצצצצחחלללת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/06/2021 | 15:41 | מאת: דנה

שלום דר יש לי ליכן פלאנוסבוולווה לפי ביופסיה ודרמובט לא עוזר ושום משחה לא עוזרת בגלל שיש לי כל הזמן גזים לא נעימים שצורבים מה ניתן לעשות שלא יצרוב הסבל נוראי יש פתרון של פוטותרפיה? תודה

21/06/2021 | 20:39 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, ליכן פלנוס בוולבה יכולה להיות מאוד עיקשת ויש צורך בטיפול ממושך בדרמובט. לגזים אין קשר למחלת העור בוולבה וכדאי להיוועץ על הבעיה עם רופא המשפחה. במידה והשימוש בדרמובט ממושך ואינו מועיל יש צורך בבדיקת רופא עור חוזרת לשקילת טיפול חליפי ככון קרם קומגיס, משחת פרוטופיק או אחרים. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה