פריחה מתמשכת כתוצאה מחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/06/2021 | 17:44 | מאת: נחום

שלום רב, בני בן ה- 21 סובל מספר חודשים מתפרחת בעיקר בגב וברגליים מלווה בגרד חזק. הערכת הרופאים הינה סקביאס או עקיצת חרקים אבל נכון לעכשיו הטיפולים השונים לא פתרו את הבעיה. שאלתי היא האם יש עדויות או מידע שחיסון קורונה עלול לגרום לפריחה או להגברתה ? החיסון ניתן לפני כ- 4 חודשים ? (לא שאלנו את הרופאים המטפלים שאלה זו) תודה

17/06/2021 | 11:17 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, ידוע שמספר תפרחות כמו למשל אטופיק דרמטיטיס או פסוריאזיס החמירו לאחר חיסון קורונה. משך הזמן של ההחמרה לאחר החיסון משתנה בין מטופלים. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה