מה באמת עוזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/05/2021 | 00:07 | מאת: לירון

דר שלום, מחפשת דרך לנקות את העור מקומודונים גם מהפנים וגם מהגב. יש ויש המון . ניסיתי תרופות ומשחות למיניהם שפשוט לא עזרו כולל כדורי מינוציקלין. האם ידוע לך (חוץ מרקוטאן) על חומר.משחה שבאמת מנקה את השחורים האילו? תודה

12/05/2021 | 17:39 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, הסרה של קומודונים יכולה להיות בעייתית. ניתן להיוועץ ברופא עור ולהשתמש בחומרים קרטוליטים מקומיים הדורשים מרשם רופא כמו משחת סליקרן לגוף או חומצה רטינואית לפנים. בנוסף ישנם תכשירים המכילים אחוז נמוך של חומצה סליצילית או חומצה לקטית כגון cerave SA smoothing או יולקטין פורטה בהתאמה, אשר לא דורשים מרשם. הטיפול יכול לשפר את כמות הנגעים. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה