מינוציקלין .........

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/05/2021 | 22:22 | מאת: ....

היי קיבלתי מהרופאת עור טיפול במינוציקלין בשל מחלת עור בשם Confluent and reticulated papillomatosis האם יש תחליף אחר שהוא ללא כדורים כמו אנטיביוטיקה בשתייה מאותו סוג ? כי ראיתי באינטרנט שיש אריתרומצין שזה גם עוזר למחלת עור כמו המינצוקלין ויש את זה בשתייה . אני מתקשה בבליעת כדורים בגלל זה שואלת אם יש תחליף אחר זה ממש יעזור לי ! והאם אפשרי לפתוח את הקפסולה ? תודה!!

12/05/2021 | 17:28 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, CARP בקיצור היא אחת מהמחלות העוריות שמגיבות טוב ומהר למינוצין. ניתן לנסות אנטיביוטיקות אחרות. האנטיביוטיקה לא ניתנת ללעיסה ולא ניתן לפתוח את הכמוסה. מומלץ להיועץ ברוקח איזו אנטיביוטיקות כן ניתן לרסק או לפתוח. היעילות של אריתרומיצין פחות מוכחת אך ניתן לנסות טיפול זה. יש להיוועץ עם רופא העור המטפל. רפואה שלמה,

13/05/2021 | 23:08 | מאת: .........

אוקיי תודה אני מטופלת באיכילוב ראיתי שאתה גם רופא משם ורופאה נתנה לי את זה אבל אמרה שהיא לא מכירה עוד סוגים ואמרה לי גם לשאול רוקחת אבל במידה ויש אנטיביוטיקה אחרת אני צריכה מרשם איך אפשר ליצור קשר עם מישהו מהרופאים משם ?

14/05/2021 | 13:59 | מאת: ד"ר אייל טלב

ניתן לכתוב מייל ל[email protected] עם פניה לרופאה הספציפית.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה