שאלה בנוגע לתרופה שאני לוקחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/05/2021 | 10:15 | מאת: רננה

היי מטופלת באינטרנול לפטרת ציפורניים. כשהרופא נתן לי את המרשם אמר בפירוש לא לצרוך מוצרי חלב בתקופה שאני שותה את הכדור. בשום מקום לא מצאתי מידע בנוגע ללמה זה אסור גם לא בעלון שמצורף עם התרופה. רציתי לדעת האם באמת כדאי להמנע ממוצרי חלב בעת נטילת הכדור הזה ולמה? תודה רבה

06/05/2021 | 13:33 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, לא ידועה לי הנחיה כזו. כן מומלץ ליטול את התרופה לאחר האוכל כדי להגביר ספיגה. מומלץ לברר עם הרופא שרשם את התרופה לגבי ההנחיה שנתן. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה