רוקאטון

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

05/05/2021 | 02:53 | מאת: הדר

דר שלום קראתי שרואקוטן מרפא לחלוטין אקנה (יש לי גם בישבן וגם קצת בפנים). האם זו תרופה שאני אמורה לקחת כל החיים? באינטרנט כתוב כי לוקחים אותה לשישה חודשים והאקנה נעלם לתמיד. תודה!

05/05/2021 | 19:16 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, רואקוטן נחשבת התרופה היעילה ביותר לאקנה בינוני עד חמור המותיר אחריו צלקות. הטיפול הסטנדרי הוא לחצי שנה ותלוי מינון. כמובן שהטיפול לא ניתן לכל החיים אך חשוב לזכור שבשליש מהמטופלים שנטלו רואקוטן היתה חזרה של האקנה בדרגות שונות. במידה ולוקחים רואקוטן מומלץ להיוועץ עם הרופא על תופעות הלוואי ובדיקות המעקב הנדרשות. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה