פטרת בכף הרגל (שאלה)

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/05/2021 | 02:05 | מאת: אסף

שלום לפני כשבוע אובחנה לי פטרת בכף הרגל וקיבלתי טיפול באמצעות משחת טבעקוטן פעמים ביום למשך חודש+משחת למיסין כטיפול מניעתי לחודש הבא. כאמור, עבר כבר שבוע ואין לי הקלה כלל בגירודים ואף ממשיכות לצמוח לי מידי פעם שלפוחיות קטנות. האם זה נורמלי שעדיין אין הקלה מסוימת בגירודים?

04/05/2021 | 23:27 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלפוחיות בכפות רגליים יכולות להיגרם ממספר סיבות כולל דלקת עור למגע, פטרת וכדומה. במידה ולא תהיה הטבה בשבוע הקרוב מומלץ לחזור לבדיקת רופא עור ולשקול טיפול חדש.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה