מיואש, בעיה באיבר מין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/05/2021 | 01:47 | מאת: roei

יש לי בעיה באיבר מין, חלק מהעור נקרע [ועד היום אני לא מבין איך ומתי, אני זוכר שקמתי בבוקר לפני שנה ומשהו ופתאום ראיתי את זה.] והכי גרוע זה שכל פעם שאני נוגע בזה או הבגדים זה פשוט כואב.. למי לפנות? מה לעשות? זה דורש ניתוח בבית חולים או שאפשר לטפל בזה בקופת חולים/טרם? מצרף תמונה: http://www.up2me.co.il/imgs/63991775.png

04/05/2021 | 23:24 | מאת: ד"ר אייל טלב

לדאבוני לא ניתן לפתוח את התמונה. מצב זה דורש בדיקת רופא עור במרפאה. לבינתיים ניתן למרוח תכשיר אבץ כמו Baby agisten paste.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה