Frontal fibrosing alopecia

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/04/2021 | 05:10 | מאת: א.ל

היי ד"ר, רציתי לשאול האם ניתן לפנות אל בית חולים איכילוב למרפאת עור ולבקש תור דחוף עקב המחלה ולהגיע אליך? אני מודע לזה שעדיף לא לעבור בין רופאים במהלך טיפול אבל אני מרגיש שאם אני לא אקבל טיפול כמה שיותר אגרסיבי מהר בהתחלה(לקח שנה וחצי מאז שהנשירה החלה ועד שאובחנתי לצערי. איבחנו אותי עם נשירה גנטית בהתחלה) המחלה תתקדם, אני אאבד עוד שיער באופן בלתי הפיך והסיכוי לאיזושהי צמיחה מחודשת של שיער יהיה אפסי ונראה שאין קו אחיד בין הרופאים, לכל אחד יש את צורת הטיפול שלו ולדעתי צורת טיפול שמרנית בהתחלה היא סיכון מיותר במידה והתרופה לא פועלת. בתור בחור צעיר מגיע לי הסיכוי לחיות עם איכות חיים סבירה שזה אומר לא לאבד את השיער שנותר לי, הגבות שנותרו, ריסים וכו. יש לי את כל המסמכים -תוצאת הביופסיה, אבחנות של רופאי העור הקודמים, מסמכים על טיפולים קודמים, בדיקות הדם ואת כל הבדיקות המכינות לטיפול של דיכוי חיסוני(בדיקות דם מלאות תקינות עכשוויות, תפקודי כבד,שומנים בדם תקינים- לאחר שימוש ברקטואן, צילום חזה, בדיקת מנטו, HIV, הפטיטיס בי וסי). שוב תודה על כל העזרה והמענה.

27/04/2021 | 09:04 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, לצערי, לאור העדר האנונימיות בפורום קשה לזמנך באופן ישיר. האופציה היחידה היא לכתוב מייל למרפאות עור ולבקש זימון למרפאת שיער. המייל הוא [email protected]. רפואה שלמה,

27/04/2021 | 10:25 | מאת: א.ל

שלום, תודה, שלחתי. האם הטיפול במייל הוא מהיר והוא נבדק לעיתים קרובות? בברכה,

27/04/2021 | 10:42 | מאת: ד"ר אייל טלב

כן. בדכ תוך 3 ימי עבודה. במידה ולא קיבלת מענה ניתן לשלוח מייל נוסף לאחר שבוע.

27/04/2021 | 11:11 | מאת: א.ל

תודה!!!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה