סקביאס וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/04/2021 | 20:54 | מאת: ליטל

שלום דר' , אמי קשישה המתגוררת בבית אבות. הודיעו לי שחלתה בסקביאס, וכי סיימו עכשיו לתת לה הטיפול המקובל,במשך שלושה ימים. ביום רביעי הבא, היא אמורה לקבל את מנת החיסון השנייה לקורונה, רציתי לדעת אם היא כשירה לקבל החיסון, אם לא מסוכן לה, אם יש קשר למשחות ולחיסון, מאוד דואגת ולחוצה. תודה רבה מראש על תשובתך.

08/04/2021 | 08:20 | מאת: ד"ר אייל טלב

ליטל שלום, אין מניעה כלל לקבל את החיסון במקביל או אחרי הטיפול לסקביאס. לגבי הטיפול שקיבלה - במידה וטופלה בקרם לייקליר מומלץ לבצע מריחה נוספת שבוע לאחר הטיפול הראשון מצוואר ועד כפות רגליים למשך הלילה. רפואה שלמה,

08/04/2021 | 08:50 | מאת: ליטל

בוקר טוב דר', תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת. לגבי משיחה נוספת, עדכנו באמת שיחזרו על הטיפול בעוד כשבוע , אקפיד שימרחו כראוי, כהצעתך; מאוד קשה לעקוב מקרוב כבעבר מפאת המשבר וההגבלות שעדיין קיימות,שוב מבקשת להודות לך, ולאחל לך יום מוצלח.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה