בהמשך לתשובתך על הרפס בשפתיים לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/04/2021 | 21:04 | מאת: אבי

קודם כל,תודה על תשובתך. אם אני רוצה לקחת זובירקס כמניעה לפני טיפול השיניים,האם יום לפני זה מספיק ואם כן,כמה לקחת יום לפני? והאם כדאי לקחת גם ביום של הטיפול ואולי אפילו יום אחרי? תודה רבה.

07/04/2021 | 06:59 | מאת: ד"ר אייל טלב

אוכל להמליץ על מינון מניעתי ביום לפני ויום הפעולה אך הואיל ואין הנחיות מפורשות לגבי מצבים כמו שתיארת, השיקול לגבי מינון ומשך זמן ניתנים לכל מקרה לגופו. יש להייועץ עם רופא המשפחה המכיר את התיק הרפואי שלך. רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה