מה אפשר לעשות עם עור שומני מאוד?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/03/2021 | 17:03 | מאת: ע'

שלום דוקטור, אני בן 28, ויש לי עור פנים שומני מאוד, שמעבר למראה המבריק והלא אסטתי- נורא מפריע לי ביום יום. אני יכול למצוא את עצמי מנגב את הפנים עם נייר ולראות אותו מתמלא בשמן בכמות מאוד גדולה. כל הניסיונות הקונבנציונלים (סבון פנים לעור שמן, קרם לחות לעור שמן ותזונה לא עתירה בשומנים למרות משקלי התקין) לא עוזרים. אני יודע שזה העור שלי ואני לא מחפש פתרון קסם- אבל האם יש דרך, תרופתית אולי, כדי להקל על המצב? תודה רבה.

28/03/2021 | 17:48 | מאת: ד"ר אייל טלב

עור שומני הוא בעיה שכיחה בעיקר אצל גברים ונובע מסבום מוגבר. מעבר למוצרים הקיימים ללא מרשם, תכשירים הכוללים רטינואידים יכולים לסייע בהפחתת שומניות העור. מומלץ להתחיל בקרמים כמו Retavit או Adaferin. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה